MASSAGE FOR ALL !!
Doakan aku berjaya!
Synrizzh: UMP? Apa tuuuu..

Thursday, July 13, 2017

UMP? Apa tuuuu..

Assalamualaikum!

okay finally, dapat main blog lagiiiiiiiiii.*hipphipphooreeeyyyy* and also finally dah masuk universiti. bye bye tektra.. farewell. Actually,berhabuk benor blog ni kan skrg. Wakakaka bukan apa tau aku bapak busy nye. Memang lama tak sentuh, ni baru log in balik. Okay first of all, aku dah masuk universiti. Nama diberi *ehemm formalnye*, Universiti Malaysia Pahang. Aku kat sini sambung Chemical Engineering, hm ya! Aku memang minat subjek kimia. Diploma ok diploma. Aku dapat matrik, tapi malas nak pi sana. Ye la majoriti do dak2 tektra gi matrik.

Dh masuk universiti pun, tapi aku rindu la moment2 indah dulu. Suasah nak cari kawan yg baik. Kat sini, harap roomates je yang sangat la ok.. ok la sambung besok heheh chill bye chauuuuuuuuuu!

No comments :

Post a Comment

Korunk , Meh La Komen Kat Blog Kite . Kite tau blog kite tak cantik macam blog korunk . :)

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan . All Right Reserved To Me.